Nova Guia d’expertes i d’experts de la UAB

Directori d'expertes i d'experts de la UAB

La UAB posa a disposició dels mitjans de comunicació un directori d’expertes i d’experts per tal d’apropar el coneixement de la Universitat a la societat. La guia compta amb una eina de cerca per accedir a la informació del personal docent i investigador que ofereix la seva expertesa.

11/12/2018

La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa la nova Guia d’experts i d’expertes de la UAB, un directori per fomentar la transferència de coneixement a la societat, en especial als mitjans de comunicació.

La nova eina, disponible en català, castellà i anglès, permet cercar personal investigador expert en determinades temàtiques per mitjà de paraules clau, o bé directament pel nom de l’investigador o investigadora. El resultat mostra una breu descripció del camp d’expertesa de la persona, les paraules clau que identifiquen la seva activitat, així com el departament i l’àrea a què està adscrita, la informació per contactar-ne i un enllaç a la seva fitxa a la base de dades internacional d’identificadors ORCID (Open Researcher and Contributor ID), amb contingut més detallat de la seva activitat acadèmica i investigadora.

La guia està en fase de consolidació, oberta a la participació de totes les investigadores i investigadors de la UAB que ho desitgin. Per participar-hi, només cal omplir aquest formulari.

M閟 informaci? Guia d'experts i d'expertes de la UAB