M閟 de mil estudiants inicien la seva estada a la UAB amb el programa Study Abroad Spring

CampusEixampleUAB

Un total de 1.080 estudiants de més de 30 nacionalitats diferents començaran el dilluns, 7 de gener, la seva estada de 14 setmanes a la UAB amb programes d’estudis específics en camps com economia i empresa, política, arts o estudis mediterranis, amb assignatures en espanyol i anglès.

19/12/2018

El dilluns, 7 de gener, comen鏰r?la segona edici?del curs acad鑝ic del programa d’estudis espec韋ics per a estrangers Study Abroad – Pre-established Programme, unes estades formatives de 14 setmanes a la UAB per a estudiants de tot el m髇, que despr閟 poden convalidar per cr鑔its a la seva universitat d’origen.
 
Dels 1.080 estudiants que inicien les classes aquest mes de gener, un 55% fan cursos d'espanyol i catal? i poden triar entre un ventall de m閟 de 45 assignatures en 鄊bits com economia i empresa, pol韙ica, art, i estudis mediterranis. Les assignatures m閟 triades s髇, principalment, aquelles relacionades amb l'鄊bit de l'economia i empresa.
 
Les assignatures s’imparteixen majorit鄏iament a la ciutat de Barcelona i, concretament, a Casa Convalesc鑞cia i al Campus Eixample.
 
Els estudiants que venen a estudiar a la UAB a trav閟 d’aquests programes provenen de pa飐os d’arreu, com ara la Xina, els Estats Units, Alemanya, Egipte, B鑜gica o Canad?
 
Durant la seva estada la UAB, que finalitzar?el 12 d’abril, els estudiants estrangers podran participar en activitats organitzades, sortides culturals o encontres d’intercanvi lingstic.
 
Consulta m閟 informaci?sobre els Programes Espec韋ics per a Estudiants Estrangers a trav閟 d’aquest enlla?/a>.

 

Not韈ies relacionades